Hildebrandstraat 14 

5242 GE Rosmalen 

06-20406009 

073-5217753

b.vandermeer@home.nl

http://www.pesten.net

http://www.bobvandermeer.info

http://www.bullying.nl

 

header.jpg

Menu

Inloggen

Bedrijfsmaatschappelijk Werk

Website pesten, geweld, psychosociale veiligheid voor bedrijfsmaatschappelijk werkenden

Op dit moment wordt gewerkt aan de website www.expertisecentrumgeweld.nl.
Het format van deze site is als volgt:

  • Voor de leden van de doelgroep wordt op deze site een beveiligd intranet  gemaakt, dat slechts door de leden van de doelgroep kan worden bezocht.
  • De koepel van een belangenorganisatie voor bedrijfsmaatschappelijke werkenden inventariseert bij haar leden vragen over pesten, geweld, psychosociale veiligheid of ongewenste omgangsvormen tussen volwassenen op het werk.
  • Uit deze vragen worden de minimaal 20 en maximaal 50 meest gestelde vragen geselecteerd, die daaropvolgend in groepen van 10 worden beantwoord. Bij elke 10 vragen en antwoorden worden ze ter goedkeuring voorgelegd aan de koepelorganisatie, waarna ze pas na goedkeuring op de site worden geplaatst.
  • De vragen en antwoorden kunnen worden ingezien, maar niet worden gedownload. Dit om te voorkomen dat ze worden uitgeprint en daarna een eigen, niet meer te controleren, leven gaan leiden en werknemers en werkgevers de mogelijkheid geeft op de hoogte te komen van de problemen of werkwijze van bedrijfsmaatschappelijk werkenden.
  • Leden van de doelgroep hebben ieder een eigen inlogcode, loggen in en bestuderen de vragen en de antwoorden die met behulp van trefwoorden zowel op de vragen als de antwoorden op te vragen zijn, op welke manier bedrijfsmaatschappelijk werkenden zich op eenvoudige wijze kunnen professionaliseren.
  • De site wordt gemaakt en onderhouden door Europees Expertisecentrum voor Veiligheid (E2V2) in Rosmalen. Informatie hierover is te vinden in de rubrieken CV en Bedrijfsleven, eerste kolom verticaal op www.pesten.net.
  • Per vraag en antwoord betaalt iedere bedrijfsmaatschappelijk werkende eenmalig een van te voren afgesproken bedrag, ex btw, welk bedrag iedere bedrijfsmaatschappelijk werkende op een van de rekeningnummers van de belangenorganisatie of koepel stort. Dit bedrag komt uit de professionaliseringsgelden van iedere bedrijfsmaatschappelijk werkende.
  • Dit bedrag stelt mij in staat om mijn kennis te kunnen overdragen en op deze manier op eenvoudige wijze het pestprobleem op het werk mede te helpen oplossen.
  • Als tegenprestatie vloeit 20% van de inkomsten, in de vorm van gratis workshops en andere professionaliseringsactiviteiten voor bedrijfsmaatschappelijk werkenden, weer terug aan de koepel.

 

c Drs. B. van der Meer
Europees Expertisecentrum voor Veiligheid
p/a Hildebrandstraat 14
5242 GE Rosmalen
073-5217753/06-20406009
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
www.pesten.net 
www.expertisecentrumgeweld.nl